Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، این شاعر نام آشنا در یادداشتی که برای ایلنا ارسال نموده، نوشته است:

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار

فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

نمایشگاه کتاب استان خوزستان در اهواز به پایان رسید. به اهالی ارشاد و به ویژه کسانی که اجرائیات کار به عهده ی آنها بود، آنها که غرفه ها را چیدند و برچیدند و سخت افزار نمایشگاه حاصل تلاش دست های آنان بود، خسته نباشید و دست مریزاد می گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما می شد در بخش های نرم افزاری و به ویژه برنامه های فرهنگی و جانبی نمایشگاه، هوشمندانه تر عمل کرد تا به نتایج بهتری رسید. 

پرسش هایی از این دست ذهن اهالی کتاب را به خود مشغول کرده و لازم است متولیان امر به فکر پاسخی برای آن ها باشند. 

شاید از این رهگذر، با آسیب شناسی وضع موجود، نمایشگاه های آتی در چیدمان شایسته تری ارائه شود.

۱. چرا برخی ناشران معتبر در نمایشگاه حضور ندارند؟

۲. چرا برخی ناشران با تازه ترین و بهترین کتاب های خود به نمایشگاه نمی آیند؟

۳. چرا این همه کتاب کم کیفیت و تکراری دیده می شود؟ ظاهر غرفه ها و دکور سالن ها هم تغییری چندانی نمی کند؟

۴. چرا در برپایی برنامه های جانبی از اهالی فرهنگ نظر خواهی نمی شود؟

۵. چرا در دعوت از برخی میهمانان، کیفیت و تناسب بایسته در نظر گرفته نشده است؟

۶. چرا در تجلیل از اهالی فرهنگ سلیقه ای و شائبه برانگیز عمل شده است؟ بسیاری از شایستگان دیده نشده‌اند؟

۷. چرا در شعر خوانی ها در برنامه های جانبی، گزینش های باندی و دار و دسته ای دیده می شود؟

۸. چرا در توزیع بن کارت های تشویقی به شاعران در شب شعرخوانی، گزینشی عمل شده و چیدمان خودی و غیر خودی شده است؟

۹. چرا به بانوان معترض در شب شعر به شیوه ی بی شرمانه ای اهانت شده و تا کنون با شخص موهن برخورد تادیبی نشده است؟

۱۰. آیا از نظر متولیان امر، رویدادهای فرهنگی نمایشگاه به همه هنرمندان استان تعلق دارد یا مخصوص به عده ای معدود و محدود است؟

پاسخ دادن و یا حتی اندیشیدن به این پرسش‌ها می‌تواند موجب شود که نمایشگاه های آینده در اسلوبی فرهنگ مدارتر و شایسته تر برگزار شود.

کاظمی در پایان این یادداشت از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان و شخص مدیرکل، خواهان رسیدگی و پاسخگویی شده است.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۷۳۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در نخستین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، اظهار داشت:  در استان خوزستان 14 دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه‌داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهدیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مسئله یک مسئله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خود کم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچون سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجراست به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • اخراج سفیر ایتالیا از نمایشگاه کتاب به دلیل اعتراض به جنگ غزه
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • میدان شهرت در ایران
  • انتشارات شهید کاظمی با ۶۰ عنوان جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • انتشارات شهید کاظمی با دست پر به نمایشگاه می‌­آید
  • نمایشگاه کتاب و آثار خط و نقاشی در هرات
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد